Reseinspo

Jag har ju en resa till Florida inbokad över jul och nyår. Det ska verkligen bli så härligt. Vi ska vara i Orlando, Key West och Neaple. Har sett bilder från Key West och det ser ju helt otroligt fint ut. Det ska verkligen bli härligt att få lite värme nu när denna sommaren inte riktigt har varit de vädret man har önskat. 

 

 


Frukost

Åh, åt gröt med blåbär till frukost idag. Så himla gott. Fredag idag och det känns så härligt. Ikväll ska vi ut och äta med några kompisar och innan dess ska jag träna och göra lite jobb. En härlig fredag minst sagt. Vad ska ni göra idag? 




Middag








Shopping

Finns det något härligare än att komma hem med nya shoppingpåsar? Tror inte det! Speciellt när man hittat något man är riktigt nöjd med. Dock har vi mest gott runt och kollat massa idag. Men det har varit otroligt mysigt. Vi träffade vår kompis på en nyöppnad juicebar och blev bjudna på varsin supergod juice. Vi hängde där en stund och sen åkte vi hem. Jag tycker verkligen det kan vara så härligt att vara göra sig sådär riktigt vardagssnygg och bara gå runt på stan och titta på allt fint. Tycker inte ni det?
 

Mot stan

Godmorgon! Jag och min pojkvän är på väg in till stan för att kolla lite rea och höstnyheter. Tycker det är så himla mysigt att bara gå och titta på allt fint som börjar komma in. Dock är det just nu ett sånt mellanläge där det inte finns speciellt mycket bra rea kvar och höstnyheterna har inte riktigt börjat komma in. Jag fyller ju år nästa vecka så jag fyller verkligen år i sämsta perioden haha. Vad gör ni idag?



Chiapudding

Första enkla receptet:
 
0.5 dl chiafrön
 
1 dl mjölk (vilken variant du vill)
 
Honung
 
0.5 tsk Vaniljpullver
 
Blanda väl och ställ i kylen över natten. Jag brukar ha äpple med kanel till.
 
Andra receptet;
 
1.5 dl naturell yoghurt
 
0.5 dl chiafrön
 
1 dl hallon
 
0.5 tsk vaniljpulver
 
Lite honung
 
Blanda ihop och ställ över natten eller några timmar.
 

Chiafrön

Chiafrön är något jag upptäckte när det blev trendigt med chiapudding. Chiafrön är helt fantastiskt bra och går att använda till väldigt mycket. De kan absorbera 12 gånger sin vikt i vätska. Det är de som gör chiapuddingkonsistensen. Här kommer några punkter omvarför chiafrön är så bra:
 
- Sprängfyllda med kalcium, mineraler och proteiner.
 
- Hög halt kostfibrer.
 
- Innehåller 8 gånger mer omega-3 än lax.
 
- Innehåller 7 gånger mer C-vitamin än en apelsin.
 
- Stärker hud hår och naglar.
 
- Innehåller antioxidanter.
 
Reccept på chiapudding kommer!
 

Morgon

Godmorgon på er. Jag sitter just nu och äter frukost. Idag ser det ut att bli en riktigt grå dag vilket betyder att dagen ska spenderas mestadels innomhus. Jag ska träna lite idag tänkte jag men har inte bestämt vad än, tror det blir pulshöjade styrkepass. Ikväll ska jag bara umgås med min kära pojkvän. Se på film och bara vara. Sådana kvällar är absolut de bästa!
 

Take away coffee

Är det inte något härligt med att gå runt med en varm kaffe i handen? Jag dricker sällan kaffe men gråa, trötta dagar som dessa, känns det verkligen guld med en härlig kaffe. I framtiden vill jag börja min dag med en take away kaffe i blus och kostymbyxor från Filippa K och klackar från Acne. Jag vill gå in på ett vitt kontor högt upp i en fin byggnad med stora fönster ut mot världen. På mitt kontor vill jag ha en kaffemaskin och en juicemaskin. Det är ingen dröm, det är ett mål.
 

On the go




Godmorgon

Godmorgon på er! Jag har precis ätit frukost och ska snart åka hem mot mig. Jag har lite ärenden att fixa. Igår hade vi en så fantastiskt härlig kväll! Jag och min pojkvän gjorde tacos och sen åkte vi mot våra vänner för en sen kväll full med skratt! Åh va härligt det var. Vänner som dem alltså!



Stretchingvideo

Denna stretchingen brukar jag köra några gånger i veckan. Tycker det är skönt att ta en timma ochh bara stretcha ut kroppen. Har verkligen börjat må så mycket bättre efter dert och det är en helt annan känsla i kroppen.

Yogamorgon

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra idag. Jag har precis ätit frukost efter ett härligt morgonyogapass. Jag har tränat yoga i ca ett år nu och det är verkligen så bra. Det har hjälp mig mycket med att bli mjuk i kroppen men också motverka stress. Det är verkligen något ni bör testa!



Inspo

Jag älskar att googla på streetstyles för att bli inspirerad. Några som jag verkligen tycker har snygg klädstil är Candice Swanepoel och Miranda Kerr. Det är liksom enklet och klassiskt vilket jag älskar. Det är så kul att bli inspirerad av stora stilikoner och sen göra det till sitt eget. Några basplagg som man ofta ser som jag verkligen tycker man bör ha i garderoben är vit t-shirt, skinnjacka och mörkblå jeans. En annan stor favorit hos mig är sjalar och halsdukar som till exempel Acnes stora mysiga halsdukar. Har en beige och en svart men är lite sugen på en grå också.
 

Mys




Söndagmorgon

Godmorgon på er! Eller ett ganska sent sådant. Jag har precis ätit frukost och ska snart gå till stallet för ett härligt ridpass. Tycker nästan om att rida när det regnar på sommaren för då slipper man alla äckliga knott. Sen ska jag köpa med mig sushi och åka mot min pojkvän. Ikväll ska vi möta upp några gemensamma kompisar för lite kompishäng. Det ska verkligen bli så mysigt. Hörs under dagen!
Favoritväskan!

Inredning

Gråa dagar som dessa sitter jag gärna inne och googlar runt på olika saker för att bli inspirerad. Någonting jag älskar att kolla runt på är inredning. Just nu har jag verkligen fastnat för rosé tillsammans med maror. Det är verkligen så himla fint. Tycker de kompliterar varandra så bra. Någonting jag vill ha är en lama i rosé där skälmen är lixom i stål och öppen. Vet inte riktigt hur man ska förklara men det är en sån som är på bilden. Verkligen så sjukt fin. Något jag älskar med inredning är att man kan ändra små detaljer som gör väldigt mycket som till exempel blommor och doftljus. Det är verkligen bästa knepet för att göra det hemtrevligt. Ett annat bra tips är att rama in och hänga upp citat som man blir inspirerad av. En annan sak jag också älskar att göra är att spara fina shoppingpåsar och ställa fram. Det ger lixom en känsla av lyx. Har ni några bra inredningsknep?
 

Regnig morgon

 Finns det något mysigare än att vakna upp till en regnig morgon. Tror inte det. Jag älskar verkligen att ha sådana dagar som man bara kan vara inne och mysa på. Ligga kvar i sängen länge på morgonen och äta frukost länge. Jag har precis ätit frukost och ska snart köra ett härligt yogapass. Hörs under dagen!




Italiensk glass

Vi bestämde oss för att åka och testa ett italienskt glasscafé som vi hade blivit tipsade om. När vi kom dit var det första vi möttes av två otroligt söta ponnysar. Alltså jag bara smälte så söta de var. Sen var det vääärldens kö till cafét men tillslut fick vi vår glass och den var så god! Inte söt alls så det var jättefräscht. Jag tog mangosorbet och vaniljglass med mörk choklad.







Planera dejt

Jag tänkte fixa en mysig hemmadejt för mig och min pojkvän i helgen. Såg en så  god efterrätt på weheartit som jag tänkte göra. Det är den ni ser här nedan. Till förrätt tänkte jag göra en chevrésallad men vet inte riktigt vad jag ska göra till varmrätt. Har ni något förslag?



Make up

Åh, så himla typiskt! Det blev ingen fotografering här nere då jag upptäckte att jag har glömt allt mitt smink hemma. Bra jobbat liksom. Jag sminkar mig sällan till vardags om jag inte ska på stan eller ut och äta eller så. Men kan gå utan på stan ibland också. Men jag tänkte jag kunde visa vad jag använder för smink oftast. Jag gillar mineralsmink och har fastnat väldigt mycket för bareminerals produkter. Tycker det blir ett vackert och naturligt resultat med det. Sen använder jag Smashbox stora palett som nästan är den enda paletten jag äger, men den har verkligen allt. Halva är skimrig och halva är matt. Verkligen perfekta paletten. Vad gillar ni för smink?
 

Lunch




Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hoppas ni mår bra idag! Jag har sovit sådär inatt så är lite trött idag. Jag ska snart gå och köra ett benpass vilket ska bli så skönt. Älskar att köra ben! Senare idag tänkte jag se om någon kan hjälpa mig att fota. Är ju en så fin strand här så det hade varit roligt! Hörs under dagen!



Cozy

Sitter just nu och dricker te och ser solen gå ner över havet. Det är verkligen så mysigt här. Vi bor i ett jättefint hus vid havet med en jättefin strand intill. Idag har vi umgåtts här allihopa, vi är femton stycken så det är jätteroligt. Imorgon blir det en härlig grillbuffé på kvällen. Längtar!



Lindt

Vi åkte förbi Free port och gick in på Lindtbutiken och vilken syn det var. Choklad upp på väggarna liksom. Det är verkligen som ett himmelrike. Vi köpte med oss lite ner till Halmstad att bjuda på. Men var liksom härligt att bara gå in där.








Mot Halmstad

Godmorgon hörni! Idag bär det av mot Halmstad för några semesterdagar med familjen. Ser verkligen fram emot det. Vi hyr ett hus precis vid havet. Det är verkligen jättemysigt. Ska försöka ta lite fina bilder på stranden där nere. Hörs under dagen!



Laxmiddag

Nu har jag och min pojkvän lagat en supergod laxmiddag som vi ska avnjuta. Sen ska vi göra natchos med chevréost, Philadelphiaost och granatäpple. Det är verkligen dundergott! Man har chipsen och osten i ugnen och sen har man på granatäpplena. Så blir det jordgubbar till också. Hoppas ni får en mysig kväll!







The scarf!

Har fått hem sjalen jag beställde fråna by malene birger och herregud va jag älskar den. Så mjuk och så sjukt snygg. Den kommer användas väldigt flitigt året om. Den var faktiskt ännu snyggare i verkligheten. Riktigt stor och härlig. Och den kom i ett riktigt fint paket också. Det var faktiskt väldigt trevligt. Så nöjd!
 

Morgon

Godmorgon på er! Hur mår ni idag? Jag har precis ätit frukost då jag vaknade vid elva. Herregud va jag har sovit haha. Idag ska jag köra ett roligt benpass och ikväll blir det middag med pojkvännen. Ska verkligen bli så mysigt! Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Hörs sen!
Bästa starten på dagen!!



Dagen i bilder















Godmorgon

Godmorgon på er! Jag kom precis hem från en morgonspringtur ochbsitter nu och äter frukost. Idag ska vi ta en tur med båten. Det ska verkligen bli så himla mysigt att få komma ut på havet igen och bara vara. Vad ska ni göra idag?
Önskar jag åt detta nu!


Brunch

Det blev en så himla mysig brunch förut. Vi var på franska bistron och det var verkligen så mysigt! Blir mycket mat idag haha men vem älskar inte mat? Nu är vi hemma och håller på att förbereda en stor middag. Längtar!










Gårdagen

Godmorgon eller ett sent sådant i alla fall. Jag och min pojkvän valde att sova ut idag så vi har precis ätit frukost. Gårdagen var verkligen fantastiskt härlig. Vi var hur mycket kompisar som helst och många som jag inte har träffat på länge så det var så himla roligt. Och maten var verkligen helt fantastisk, speciellt förrätten med getost, honung och spenat. Så himla gott. Efter middagen mötte vi upp ännu fler folk och gick till en nattklubb som heter Backstage för att dansa och hänga. Verkligen fantastisk kväll!

Snart ska vi åka in till stan och möta upp några kompisar vilket ska bli sååå mysigt! Ikväll ska vi äta den ankmiddagen vi pratade om igår. Ser jag mycket fram emot. 







Ut på middag

Nu ska vi in till stan och äta middag på La gondola. Har aldrig varit där så det ska bli kul. Är italienskt så jag antar att det blir pasta vilket ju är dundergott. Om jag ska unna mig något riktigt gott ute så är det gärna pasta. Hörs imorgon!
Blus från Carin Wester



Lunch




Morgon

Idag blev det en tidig morgon. Jag ska upp och titta på en tävling så det ska bli kul. Ibland kan det verkligen vara mysigt att gå upp innan alla andra kan jag tycka. Det är liksom så lugnt och stilla. Annars idag ska jag äta en riktigt god middag ikväll då en vän fyller år så det ser jag mycket fram emot. Tror vi sa att det skulle bli anka. Har aldrig ätit det men har hört att det ska vara helt sjukt gott!
 

Grillmiddag

 

Beställt hem

Det målnade på lite nu så då kollade jag runt på lite rea på nätet och hittade en sjal som jag har suktat så efter. Den är från by malene birger och jag älskar verkligen mönstret. Den ska nog vara ganska mjuk också. Kommer bli perfekt året om egentigen. Längtar tills min gobit kommer!
 

Magpass

Idag tänkte jag köra mitt klassiska magpass som jag älskar. Körde det med en kompis en gång och hon tyckte det var sjukt jobbigt så detta ska ni testa!
 
- Sittups på pilatesboll 12 X 3
 
- Omvänd fällkniv med pilatesboll 10 X 3
 
- Sidoplankan på halv pilatesboll med rotation på båda sidor 10 X 3
 
- Sittupps på cylinder 20 X 3
 
Rotera kring alla dessa övningar.
 
 

Morgon

Godmorgon! Jag kom precis hem efter en morgonpromenad och ska nu sätta mig och äta frukost. Det är verkligen härligt att starta dagen på ett aktivt sätt. Egentligen lika härligt som att ligga kvar länge i sängen. Idag är dagen hyfsat oplanerad men tänkte sätta mig och planera kommande fotograferingar lite. Vad ska ni göra idag?



Simpel and Classic

Idag hade jag på mig en av mina favoritoutfits. Jag gillar att hålla det hyfsat enkelt och då är denna perfekt. Funkar alltid liksom. Skinnjackan är från Jofama, t-shirten från Filippa K, jeansen från Tiger of Sweden, solglasögon från Ray Ban och halsband från Evfa Attling.
 







Träning under sommaren

Jag tränar väldigt hårt under vår, höst och vinter men på sommaren brukar jag låta kroppen ta ett break vilket jag verkligen kännt mycket goda resultat av. Jag tänkte berätta hur min träning ser ut under sommaren. Man vill ju först och främst gärna vara ute på sommaren så på sommaren brukar jag träna upp min kondition mycket. Det är ju så mycket roligare att springa ute än inne på ett löpband så det blir många springturer och promenader. Något annat jag tycker är kul är att köra mycket bara magpass. Det är ju lätt att köra både hemma och ute. Jag tänkte lägga upp framöver hur mina magpass brukar se ut. En annan sak jag brukar göra varje morgon är att köra plankan 1 min innan jag äter frukost för då känns det lixom som att hela kroppen kommer igång. Yoga är också lätt och roligt att köra hemma och ute så det blir det mycket av. Sen brukar jag köra lite lättare pass för rumpan, bara för att hålla formen ;)
 
Kosten blir ju också väldigt annurlunda då på sommaren. Jag är inte lika hungerig då jag inte tränar lika mycket så det blir att man äter lite mindre. Jag räknar aldrig kalorier eller liknade utan äter bara alltid nyttigt och så mycket som jag känner att jag behöver eller vill äta. Men sommaren är ju tid för att vara kreativ både inom kost och träning. Hur tränar ni?
 

Mot stan

Bara älskar denna outfiten!

Müslimorgon

Godmorgon hörni! Hoppas ni mår bra! Jag sitter just nu och äter min fantastiska hemmagjorda müsli till frukost. Jag är ju väldigt noga med vad jag äter, eller snarare jag gillar inte att äta onyttigt så jag gör aldrig det. Har inte ätit godis eller liknande på 5 år och jag mår så bra. Speciellt till frukost gillar jag att äta nyttigt. Vad brukar ni äta för frukost?



Sommarmiddag

När man äter makrill med spenat till middag, då vet man att det är sommar. Det är verkligen så gott. Och självklart blev det jordgubbar till efterrätt. Mer sommar blir det ju inte! 







Get a room

Den hästen jag rider går ihop med en annan häst och jag har aldrig i hela mitt liv sett två hästar så kära. De står alltid bredvid varandra och blir helt hysteriska när någon lämnar hagen eller kommer tillbaka. Helt otroligt verkligen. Hade i alla fall en mysig tur idag. Det är verkligen som balsam för själen!



Skitresa

Asså åh!! Är så sjukt irriterad samtidigt som jag bara vill skratta... Först när jag skulle åka hem från Göteborg C så gick jag till nya espresso house för att köpa en macka. Så visar jag mitt studentkortet via nätet som jag brukar göra då jag inte har hunnit uppdatera appen och då påstår hon som ska ta betalt först att hon inte ser???!!! Asså va? Och sen att "vi accepterar bara via appen"...asså snälla! Appen är ju en genväg till hemsidan?! Så sa jag bara "men då går jag till det andra då för där funkar det alltid" och sagt och gjort. Inga problem där. Sen när jag sätter mig på tåget kommer det två idiotkillar och sätter sig på andra sidan. Och vet ni vad de gör?! De sätter på musik i en högtalare och spelarsuperhögt och så ser jag att de sitter med en stor flaska alkoholhaltig dryck och båda är snorfulla och öppnar lixom en ny flaska och klockan är lixom ett? Så tragiskt... Så vad ska man säga? Hon på espresso house ska nog egentligen inte jobba med service och de killarna...asså det är ju bara synd om dem. 

Godmorgon

Men godmorgon hörni! Hur mår ni idag? Jag sitter och äter frukost och ska snart åka mot hästen. Hon hade tappat en sko så kunde inte rida sist men nu är den på igen. Ska bli så mysigt med en tur idag. Sen ska jag åka in mot Göteborg igen och möta upp en kompis. Det ska bli mysigt. Hörs under dagen! 



Sno stilen

Suttit och googlat på street style och fick fram denna bilden på supermodellen Candice Swanepoel och älskar verkligen looken. En supersnygg och avslappnad sommarlook som är lätt att ta efter. Hittade en supersnygg kjol från Nelly som är väldigt lik den hon har på sig. Jag tycker det är så bekvämt och snyggt med kjol så det blir toppen i sommar. Är ju dessutom 20% på NLY trend nu.
Ni hittar kjolen här!

Kamera

Jag är väldigt sugen på att köpa ny kamera. Jag har just nu en canon 1000D som jag ändå är väldigt nöjd med men den är några år nu så det är väl dags för att invistera i en ny. Jag är väldigt inne på Canon 7D för ska det bli skillnad på bilderna har jag förstått att man bör lägga ganska många tusenlappar till. Jag har önskat mig ett nytt objektiv nu när jag fyller 20 också så förhoppningsvis blir det riktig kvalitétshöjning på bilderna. Är det någon som har Canon 7D eller liknade? Hur tycker ni att den funkar?
 

Morgon

Godmorgon allihop! Hoppas ni har en bra morgon. Jag sitter just nu och äter frukost, gröt med hallon. Så himla gott. Idag ska jag jobba en del på bloggen och åka in till stan för att hämta upp ett linne. Funderar på att åka ner och köpa ingridienser till guacomole sen och sitta och äta det medan jag jobbar. Det är ju verkligen så otroligt gott och nyttigt. Får nog bli så. Hörs sen!
 

In the window

 
Vi fotade ju lite när vi var på hotellet i Halmstad och såhär blev resultatet. Jag känner mig verkligen så inspirerad ni i fotandet. Är väldigt sugen på att köpa mig en ännu bättre kamera men då blir det många tusenlappar...man kanske ändå är värt det. Här ni några tips i så fall? Måste vara canon!
 

Sovit som en sten

Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag? Som rubriken lyder har jag sovit väldigt hårt så vaknade inte förrän nu. Idag ska jag till stallet för att rida en härlig uteritt. Som jag har längtat efter det. Sen ska jag fixa iordning lite bilder som ska upp här. Lite senare blir det ett 75 minuters yogapass. Nu får jag nog ta mig upp ur sängen så jag hinner med allt. Hörs sen!
Detta kommer upp idag!


Spa

Åh, vi har haft en så underbar dag på spat. Det är verkligen så avslappnande. Somnade en stund i mörkterapirummets vattensäng vilket var så skönt. Sen badade vi massa och testade alla olika bastuar. Jag kommer sova väldigt gott i natt kan jag säga. Hoppas ni har haft det bra idag! 






Spadag

Godmorgon hörni! Idag är det spa på G vilket ska bli underbart. Bara spendera hela eftermiddagen i spat och njuta. Först ska vi gå på stan och kolla lite. Kanske fynda något bra på rean eller titta på fina nyheter. Åh, ser så fram emot denna dagen. Vad ska ni göra idag? 



Ultimata träningsformen

Jag har funderat mycket på den ulitimata träningsformen för att må bra, få styrkan och orka. Efter att ha studerat, frågat och testa mycket olika träningsformer har jag kommit fram till detta. För mig är det absolut ultimata att kombinera yoga kondition och styrketräning. Mina mål är att få en stark och smidig kropp och orka mycket. Därför behövs alla dessa tre komponenter. Yogan gör mig smidig och vig och jag kommer åt varje liten muskel i kroppen. Styrketräningen gör mig stark och uthållig och där bygger jag också muskler. Kondition har jag tyckt varit otroligt tråkigt att träna men efter att ha läst på om det förstår jag hur mycket det kan hjälpa mig i yogan och styrketräning.
 
Tränar du kondition kommer du kunna ta till dig mer av syret som du andas in och användningen i kroppen kommer att effektiviseras. Syre behövs när musklerna ska arbeta. Har du bra kondition behöver du inte ta lika mång andetag eller andas lika snabbt för att få samma mängd syre till musklerna. Detta gör att de går åt mindre energi till andningen och du kan utföra din träning effektivare.
 
Styrkan krävs i många yogaövningar och jag har märkt att jag har haft stor nytta av min styrketräning i yogan. Yogan har sedan hjälpt mig i styrketräningen att kunna göra alla övningar rätt och att ha kontroll på kroppen.
 
Vad tränar ni och hur tänker ni?
 
 



 

Morgon

Godmorgon på er! Hoppas ni har en härlig morgon. Jag sitter just nu och äter frukost för att senare bege mig av mot gymmet. Idag ska jag köra ett mag- och konditionspass och avsluta med mycket stretching. Det ska verkligen bli så skönt. Har skrivit ett lite längre inlägg om min träning som kommer upp här lite senare. Hörs sen! 



Grillbuffé

Vi bestämde oss för att gå ut och äta ikväll så vi åt en fantastisk grillbuffé som verkligen hade allt. Lamm, lax, kyckling och potatis i alla former. Verkligen fantastiskt en sommarkväll som denna. Imorgon ska jag nog sitta upp på hästryggen igen vilket jag längtat så efter. Hörs imorgon!



Old Photos

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder och ramlade in över dessa som fotades i Kroatien 2012 om jag inte mins fel. Kroatien är verkligen ett så otroligt fint land. Jag fotar ju väldigt mycket och blir alltid så inspirerad när man kommer till så vackra platser. Ibland önskar man verkligen att ögonen kunde ta bilder! Har ni någon plats som ni tycker verkligen är sådär vacker? Jag kan verkligen tycka att hotellrum kan vara sådana.







Spa

Godmorgon allihopa! Hoppas ni mår toppen idag. Jag känner mig otroligt trött i kroppen så jag sitter just nu och kollar på spatid. Vi har ett fantastiskt fint spa i Göteborg som heter arken spa. Det har verkligen alla former av pooler, rum och bastuar man kan tänka sig. Min personliga favorit är ljusterapirummet och det romerska badet vilket är iskallt vatten. Det är verkligen så skönt att doppa sig i isvatten. Man får verkligen en sån kick av det. Sen är det fantastiskt underbart att bara få sitta och äta frukt och dricka te med havet framför sig. Ska bli skönt att spendera en eftermiddag där snart. Känner att min kropp behöver det! 



På väg hem

Åh, har haft en så bra dag men nu är vi på väg hem. Är verkligen så trött nu. Ska bli skönt att bara äta och lägga sig. Måste bara åka in till ZARA för att se om de har ett av de linnena som jag beställde. Jag fick ju hem helt fel paket som de hade skickat ut dubbelt av och mitt paket finns tydligen inte. Som tur var fans ett av linnena kvar på hemsidan och ett annat i butik. Struligt ibland alltså...



Hotellmorgon

Godmorgon allihopa! Hoppas ni haft en bra natt! Här har det stormat precis hela natten, men jag tycker nästan det är mysigt. Vi har precis ätit hotellfrukost och ska snart åka iväg. Hörs under dagen! 




Sjuka bilder

Alltså jag och min bror har tagit helt sjukt fina bilder. Jag älskar ju att fota så med lite vägledning från mig lyckades min bror knäppa helt underbara bilder! Längtar tills jag kan visa dem för er! Här kommer liten sneak peek.





Svensk mat

Åt svenskare än svenskast till lunch idag, köttbullar med lingon. Alltså så gott! Det har varit ganska fint väder idag så det har varit skönt! Vi bestämde oss för att stanna kvar en natt så snart ska vi åka till hotellet. Hörs då!



On our way




Tidig morgon

Uppe med tuppen om man säger så...
GODMORGON på er! Hoppas ni har en härlig morgon och en ännu härligare dag framför er. Jag ska snart sätta mig i bilen och åka ner till Halmstad över dagen. Ska försöka titta in här något också om jag har bra internet. Känns som jag bor i en resväska denna sommaren, blir mycket åkande hit och dit men det är lite kul det också. Dock är jag en person som verkligen trivs med vardag och fasta rutiner än att varje dag är olik. Hur är ni? Gillar ni också fasta rutiner eller vill ni ha mycket varriation?
Standardfrukost med havregrynsgöt och topping

Sommarmiddag

Otroligt skönt att de slutade blåsa nu på kvällen så vi ändå får en fin sommarkväll. Vi har ätit en fantastiskt god och mysig middag som bestod av grillad oxfilé och färskpotatis. Så otroligt gott verkligen. Och till efterrätt åt vi chokladdoppade jordgubbar. Blev verkligen en riktigt mysig sommarkväll. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag till halmstad en sväng. Hörs då!
 

ATM





Mot göteborg

Beställde ju två toppar för några dagarsen så nu ska jag åka in och hämta dem. Ska kolla runt lite i affärer också när jag ändå har tid. Får se om det är något att ha kvar på rean eller om allt är urplockat. Tycker det är så dumt med sommarshopping för det blir ju oftast inte varmt förrän i juli och det är ju först då man ser vad man behöver i sommargarderoben men då är allt redan slut. Verkligen så typiskt. Men jag får försöka hitta lite bra sommarplagg nu för ska åka till Florida i december och då lär det ju verkligen inte finnas speciellt mycket sommarkläder. Hörs sen!
 

Mina favoritprodukter

Jag tänkte berätta lite om vad jag använder för produkter. Jag är väldigt mån med att ta hand om mig själv och är därför väldigt noga med vad jag använder. Här är mina favoritprodukter som används flitigt.
 
Hår:
 

 
REDKEN extreme serien (inte hårinpackningarna). Jag blev tipasd av min jätteduktiga frisör att använda dessa och jag är supernöjd. Redken extreme innehåller proteiner som håret kan absorbera och på så sätt återuppbygga sig då hår är uppbyggt av proteiner. Produkterna luktar underbart och känns lätta i håret. 
 
 
Moroccanoils repair serie. Denna hårinpackningen använder jag varannan gång jag tvättar håret och helst på helgerna. Har det i håret hela dagen för maximal verkan. Mrukar borsta ut det med min tangle teezer. Denna inehåller proteiner och vårdande olja som bygger upp håret. Jag använder shampot och balsamat när jag använder hårinpackningen. Man ska alltid ha i balsam efter hårinpackning för att försluta håret. Jag brukar också alltid skälja ur håret med iskallt vatten efter jag tvättat det.
 
 
Nashi arganoil. Denna doftar himelskt och är en storfavorit. Använder den alltid efter jag tvättat håret för att få glans och mjukhet. Har använt denna i flera år och älskar den.
 
Ansikte:
 
 
 
Bioline. Detta märket är sååå grymt. Lovar att det är dessa produkter alla disneyprinsessor använder. Jag använder desense serien och en skrubb som heter sweet tuch. Älskar dessa. Helt fantastiska. Vill man verkligen se skillnad på hyn så är dessa de bästa jag har testat.
 
Kropp:
 
 
 
 
Till kroppen gillar jag bodyshops produkter och min absoluta favorit är blåbär. Doftar underbart och känns härliga på kroppen. 

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Vaknade upp till ännu en grå dag, vilket känns lite skönt för det är skönare att träna då. Just nu så sitter jag och äter frukost i lugn och ro och planerar lite om vad som ska komma upp här under dagen. Idag har jag tänkt lägga lite tid på bloggen. Får se vad för spännande jag hittar på. Har ni några förslag eller önskemål?
 

Intensiv dag

Oj, nu är jag helt slut. Har städat hela mitt rum, gymmat och gått på yoga. Är otroligt skönt att bara sätta sig i soffan nu och äta jordgubbar och se på serier. Tror det blir lite OC ikväll, det var ett tagsen. Imorgon väntar ett tufft benpass. Vad gör ni ikväll?
 

Musli

 

Godmorgon

Godmorgon alla fina! Hoppas ni mår bra idag! Jag kom precis hem från en löprunda och sitter nu och dricker min morgonsmoothie. Snart ska jag göra frukost men först ville jag titta in här. Dagen idag består mestadels av träning. I eftermiddag ska jag in till gymmet och köra ett överkroppspass och ett yogapass vilket ska bli så skönt. Så ska jag nog ta en sväng förbi stallet och pussa på min medryttarhäst lite. Kanske ska ge henne en dusch också, vi får se. Hörs under dagen.
 

Båtdygnet

Nu är jag hemma efter ett härligt dygn på havet. Är väldigt skönt att få komma bort lite ibland, men lär väl kännas som hela sängen gungar inatt haha. Men alltså vädret, hur bra kan det bli egentligen. Det är ju verkligen tropisk värme. Så härligt. Nu ska jag hoppa in i duschen men ville bara titta in här först. Imorgon ska jag upp och springa innan frukost tänkte jag så det blir att hoppa i säng snart. Hörs imorgon!
 
 

ATM








Båtfrukost

Ett sent godmorgon idag. Men godmorgon allihopa! Hoppas ni har lika fantastiskt väder som jag. Vi har precis ätit frukost med Ted Gerdestads låtar på, hur somrigt? Snart ska vi åka ut och lägga oss vid en ö för bad och sol. Alltså det är verkligen så underbart att få dagar som dessa på havet. De lever man på hela året. Hörs under dagen!








Fantastisk kväll

Sitter vid havet och äter en jättefin räkmacka. Alltså kusten på sommaren är verkligen det bästa som finns. Jag är så glad att jag får uppleva detta. Vi ska snart gå och spela lite kort i båten och sen gå och sova. Ska bli så mysigt att sova i båten inatt! Det är en fantastisk känsla. Hörs imorgon!






Lunch i hamburgsund

Nu sitter vi och äter lunch och ska snart ta oss ut på havet. Ska verkligen bli underbart. Vädret kunde inte bli mer perfekt för en dag på havet. Jag äter en härlig cesarsallad med kyckling. Det är typ det bästa jag vet, att äta sallad till lunch på sommaren. Sen ska vi nog gå över gatan och ta en glass på Pipers innan vi åker. Det är godaste glassen i världen! Hörs sen!
 
 
 

Banan och blåbär

Godmorgon allihopa. Vad gör ni idag? Jag sitter just nu och äter frukost. Blev havregrynsgröt med banan och blåbär, supergott. Snart ska jag ta bilen och åka upp mot hamburgsund och möta min familj för att äta lunch och sedan åka ut med båten för en dag på havet. Ska verkligen bli så härligt. Jag har verkligen längtat. Hörs sen!
 

Elaka kommentarer

Igår fick jag en kommentar som har fått mig att reflektera från många olika vinklar. Den gav tydlig konstruktiv kritik som jag uppskattar väldigt mycket. Det kommentaren handlade om var att hon tyckte jag la fram allt som perfekt och bad mig tänka på att folk kan må dåligt av att läsa sådant. Hon skrev också att när hon själv var yngre så mådde hon dåligt av bloggar och det resulterade i att hon började skriva elaka kommentarer på andras bloggar.
 
Först och främst vill jag berömma dig som skrev denna kommentaren så mycket för att du har kommit så långt att du idag väljer att ge konstruktiv kritik istället för att lägga en elak kommentar. Du har vuxit så mycket med det! Alla kan vi självklart bli provocerade av varandra men att möta det på detta sättet är så mycket mer värdigt.
 
Men sen kände jag också såhär, "fast vänta lite!!" Varför ska jag inte få skriva om saker som jag är glad över och som jag tycker om på MIN blogg för att någon som läser den mår dåligt då. Då kanske man ska sluta läsa bloggen om man inte klarar att läsa sådant? Och hur kan det på något sätt bli okej för någon att kommentera taskigt på någons blogg bara för att den själv blir svartsjuk eller mår dåligt över det den läser. Om man är ledsen över att man mår dåligt och vet själv hur ont det gör, hur fan kan man då önska de hos någon annan?! "Om jag inte får det ska minsann ingen annan heller få det" " Om jag ska må dåligt ska minsann alla andra också göra det"

Hur hade världen sett ut om alla var sånna? Jo alla hade vi troligtvis mått otroligt dåligt eller legat döende i cancer för om någon annan gör det ska alla göra det!

Och någonting jag verkligen aldrig kommer kunna förstå är hur man kan medvetet vilja såra eller trycka ner någon annan? Hur kan man vilja ha det på sitt samvete!!! Du kommer fortfarande inte äga 5 Chanelväskor efter det, utan det enda du åstakommit är att du har tappat din värdighet! Varför vill man inte vara en god människa? Varför vill man inte göra andra lyckliga? Hur kan känslan att vilja såra och trycka ner någon vara starkare än att vilja göra någon glad. Hur fan kan man vara stolt över sig själv efter att ha gjort något taskigt?!?! Jag lovar er alla att göra någon annan glad är tusen gånger roligare och känns tusen gånger bättre än att vara elak!

Självklar blir jag självklart också provocerad ibland av saker jag läser, men vet ni var jag gör då? Antingen så går jag in på en annan blogg och lämnar den tidigare eller så ringer jag min bästis Becca för där vet jag att jag får en vettig diskussion om saken och sen släpper jag det. Så diskutera det som stör er med någon som ni vet håller med eller bäst av allt, BARA SLÄPP DET!

Nu blev detta ett väldigt långet inlägg men avlutningsvis vill jag ta upp en sak som jag har tänkt på. Det är att när man pratar om näthat så analyserar man bloggarna och inte dem som hatar. Jag är en person som verklig vill förstå andra personen och med den kommentaren jag fick, fick jag en lite större förståelse att problemet ligger ALDRIG hos bloggen utan det är hos de läsare som kommenterar elak. Det är där problemet ligger och det är där det måste ske en förändrig. Som jag sa tidigare att jag lovar er alla att göra någon annan glad är tusen gånger roligare och känns tusen gånger bättre än att vara elak!

Och till alla er som tycker min blogg är ytlig och perfekt. Jag har mycket bagage som jag bär på som jag nyss tagit mig ur. Någon gång kommer jag berätta om min gymnasietid som va de fyra tuffaste åren i mitt liv. Någon gång kommer jag berätta om hur det är att ramla ihop på morgonen och inte kunna resa sig. Någon gång kommer jag berätta om det stora mörker jag levde i under min utbrändhet. Någon gång kommer jag berätta om hur det var att vara konstant sjuk och hur det är att gång på gång gå till doktorn och de inte hittar något fel och framför allt någon gång kommer jag berätta hur jag tog mig ur det starkare än någonsin.
 

 


ATM

 
 

New in

I vinter ska jag åka till Florida så jag shoppar lite extra sommarkläder nu. Beställde precis hem två underbara toppar från ZARA och på grym rea dessutom. Verkligen superfina både till fest och vardag. Går verkligen att både klä upp och klä ner. Jag kommer att matcha dem med allt i princip. Så håll utkik här!
 

Godmorgon

Godmorgon fina ni. Hoppas ni har sovit gott. Jag sitter ute på altanen i solen och äter frukost. Ska snart gå in och göra min morgonsmoothie. Älskar verkligen att fylla kroppen med goda vitaminer på morgonen. Det är verkligen så uppiggande och härligt. Har ni några tips på goda smoothies? Jag älskar att mixa frysta hallon med banan och citron. Riktig sommardröm!
 

Varm dag

Åh, idag har jag bara legat i solen och fått massa färg. Tror det är första sommaren på fem år som jag faktiskt blir lite brun då jag jobbat väldigt mycket de senaste sommrarna. Men denna sommaren bestämde jag mig faktiskt för att ta ledigt och det är det bästa jag gjort. Så otroligt skönt att verkligen få varva ner efter några stressiga år på gymnasiet. Jobba ska man ju ändå göra hela livet. Vi ska snart åka till affären och köpa med oss glass och jordgubbar och åka och sätta oss vid havet. Perfekt kväll! Hörs sen!
 

Lunch i solen

Har precis ätit en helt fantastisk lunch med mamma. Det blev torskrygg med hummersås och hallon och lakrisglass till efterrätt. Bara en vanlig torsdag liksom ;) Smakade verkligen helt fantastiskt. Vi satt i en supermysig liten bakgård med blommande träd och strålande sol. Vädret är verkligen helt fantastiskt idag. Hoppas ni också har en bra dag! Hörs sen!
 
 

Morgonstund

Godmorgon gänget. Nu sitter jag här med min gröna smoothie och njuter av livet. Vad gör ni idag? Är det inte underbart med detta sköna väder? Vad mer kan man önska liksom. Nu ska jag dricka upp min smoothie och förbereda mig för dagen. Hörs sen!
 

Sommarminnen

Sitter och tittar på lite gamla härliga sommarbilden från när vi va ute med båten. De är verkligen helt underbara. Åh, va jag längtar mycket! Förhoppningsvis så kastar vi i den imorgon. Då ska massa nya fantastiska bilder tas och nya minnen ska sparas. Alla fantastiska bilder är fotade av min duktiga kusin Hanna Henriksson.
 

Lunch

 
 

New in

Jag älskar verkligen löst sittande byxor, det är lixom både bekvämt och supersnyggt. Jag har länge varit på jakt efter de perfekta vita loose fit byxorna och äntligen hittat dem. De är från Tiger of Sweden är är så galet snygga. De sitter väldiget elegant på och inte hängit lixom. Åh, är så sjukt nöjd med dessa! Dem kommer få vara med i många outfits framöver.
 

Morgon i uterummet

Godmorgon allihopa! Hoppas ni mår jättebra idag. Jag sitter just nu i uterummet och äter frukost efter en härlig morgonpromenad. Alltså detta vädret är ju underbart. Äntligen kommer sommaren. Efter frukost ska jag hjälpa pappa med båten som vi ska sjösätta imorgon, sen möta upp en kompis för en härlig sommarlunch och i eftermiddag ska jag köra ett magpass. Vad ska ni göra idag?