Chiafrön

Chiafrön är något jag upptäckte när det blev trendigt med chiapudding. Chiafrön är helt fantastiskt bra och går att använda till väldigt mycket. De kan absorbera 12 gånger sin vikt i vätska. Det är de som gör chiapuddingkonsistensen. Här kommer några punkter omvarför chiafrön är så bra:
 
- Sprängfyllda med kalcium, mineraler och proteiner.
 
- Hög halt kostfibrer.
 
- Innehåller 8 gånger mer omega-3 än lax.
 
- Innehåller 7 gånger mer C-vitamin än en apelsin.
 
- Stärker hud hår och naglar.
 
- Innehåller antioxidanter.
 
Reccept på chiapudding kommer!
 

Kommentarer
Postat av: ISA

åh, rena hälsofröet det där juuu :)

2015-07-29 @ 16:25:52
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback