Classy

 
 
Blus - Filippa K / Shorts - Zara / Skor - VAGABOND / Väska - By Malene Birger
 
Åh, bara älskar denna outfiten. Den är vekligen så jag. Köpte nyss denna väskan och jag älskar den. Perfekt liten detalj för vilken outfit som helst. När vi fotade kom en 10 veckors gammal golden retreiver valp förbi och jag tror inte jag har sett något sötare eller kännt på en mjukare eller gosigare päls nogonsin. Den la sig ner och ville bli kliad på sin lilla mage och nafsade med sina vassa valptänder. Jag ville bara ta den och springa iväg haha! 

Summeroutfit

Såg att Nelly.com hade fåttt in en riktig sommarfavorit igen. Det är en blå möstrad klänning som verkligen är helt underbar både till vardags och till fest. Jag skulle matcha den med beiga klackar och beiga fina naglar. Perfekt sommaroutfit!
 
Klänning här!   Skor här!   Nagellack här!
 

Perfect morning

Godmorgon allihopa! Hoppas ni har en riktigt underbar morgon. Jag vaknade tidigt idag och har legat i sängen ett bra tag och bara kollat på massa fina och mysiga bilder på instagram. Att vakna tidigt ibland är verkligen så otroligt mysigt. Att bara ligga kvar i sängen när den är sådär perfekt temperatur och bara mysa in morgonen. Snart ska jag gå upp och göra mig en fruktig frukost i mina blårutiga pjyamasbyxor och vita pjyamastopp. Ska nog sätta mig i min vita soffa med en gosig filt runt mig och fortsätta min mysiga morgon därifrån. Hörs lite senare!
 
 

Kvällsdejt

Är väldigt trött efter ett tufft benpass, men var väldigt skönt att vara på gymmet igen. Förra veckan var jag ju i Norge så då blev det inget. Nu ska jag spendera resten av kvällen framför en film med en underbar efterrätt bestående av apelsin, kiwi, passionsfrukt och grädde blandat med honung och lime och lite mörk choklad på toppen. Ha en bra kväll!
 
 
 

Mitt benpass

Marklyft med 40 kg 7 X 3
 
Squat på halv pilatesboll med 5 kg vikt 12 X 3
 
(Utfallssteg med spark och 7 kg hantlar 
 
Squat jump 10 X 1 med 5 kg vikt
 
Utfallshopp 10 X 1 med 5 kg vikt)
 
(Varva dessa tre med squaten högst upp)
 
Donkey kicks med rakt ben åt båda sidorna och i mitten 10 rep på båda benen
 
Donkey kicks med börjt ben åt båda sidorna och i mitten 10 rep på båda benen
 
Donkey kicks med vajer 20 kg 10 X 3 på båda benen
 
Knäböj med pilatesboll i ryggen mot väggen
 
Knäböj i maskin med ett ben 8 X 3 på varje ben
 
Stretcha 30 min
 

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag? Jag sitter just nu och dricker min morgonsmothie och njuter av den härliga morgonen. Verkar som att det blir bättre väder idag vilket är skönt. Efter frukost ska jag iväg till gymmet och köra ett benpass. Annars är dagen rätt oplanerad så ni kan förvänta er bra uppdatering här. Hörs sen!






Resten av kvällen

Åh, har haft en så lugn och skön dag. Var väldigt skönt att träna förut också. Körde intervaller och stretchade sedan länge. Nu ska resten av kvällen spenderas framför serier och min favoritfruktsallad som består av kiwi, apelsin, banan och passionsfrukt. Underbart!
 
 
 
 

Liseberg

Igår var vi ju på Liseberg och det var verkligen så mysigt att gå där igen. Dock är jag väldigt höjdrädd och åker inte speciellt mycket så jag tittade mest på. Som tur är hade jag en till med mig som inte heller gillar höjder så vi gick och drack kaffe och tittade på. Det är verkligen en härlig känsla att bara gå där inne. Det är lixom så mycket glädje och lycka i allas ögon så man blir helt varm själv. 
 
Dock var det en insidet precis innan vi skulle gå in i parken. En mamma med barnvagn är på väg ut och bredvid henne går en skrikande unge, kanske 6 år. Denna unge var något av det värsta jag sätt. Hon skrek och drog i sin mamma, skakade barnvagnen och till slut slår hon till sin mamma. Rejält också. Då ber mamman henne att lugna sig men då bara ungen lägger sig och skricker på marken så mamman får nästan försöka draa med henne. Jag blev verkligen upprörd hur en unge kan bete sig så illa mot sin mamma och dessutom precis efter den har fått gå på Liseberg. Riktig monsterunge.
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon älskade söndag. Söndagar är verkligen en av mina favoritdagar. Det är den dagen i veckan då man ska ta hand om sig själv, ta det lugnt och förbereda sig inför veckan som kommer och det är exakt en sån dag jag ska ha idag. Jag kom precis hem från en härlig morgonpromenad så nu ska jag äta frukost länge. Lite senare ska jag åka till gymmet och köra ett pass och slutligen ska jag lägga mig i ett bad med hårinpackning. Hur perfekt låter inte det?

Tänk om man fick ta sitt söndagsbad här!!


Hemma

Nu är jag hemma. Är verkligen helt slut efter en lång men väldigt härlig och rolig dag med underbara människor. Berättar om dagen i morgon. Nu ska jag sätta mig och kolla lite serier och äta jordgubbar. Hörs imorgon!
 
 

Granola/MÜsli

Min grymt goda och nyttiga granolarecept
 
2 dl naturella nötter ex valnötter (sötmandel är bra om du är alergisk)
 
1 dl solrosfrön
 
4.5 dl fiberhavregryn
 
1.5 dl riven kokos
 
1.5 dl äppelmust med endast äpple i (eller pressade äpplen)
 
Honung så mycket du känner för
 
Kanel
 
1 dl nadurella pumpakärnor
 
1 dl linfrön
 
Om man vill kan man ha i tranbär eller gojibär (efter den har varit i ugnen)
 
Gör såhär: Sätt ugnen på 175 °C. Hacka nötterna mycket grovt. Blanda fiberhavregryn, kokos, nötterna som du grovhackade och solroskärnorn. Blanda ihop detta väl med honung kanel och äppelmusten. Bred ut jämt på en plåt med bakplåtspapper. 
 
Tillaga mitt i ugnen i 15-20 minuter Rör om efter halva tiden. När det är klart så ta ut och låt svalna, ha sedan i pumpakärnor och linfrön. Förvara i en burk med lock.
 
 

Mot liseberg

 

Müsli

Godmorgon alla fina! Hoppas ni har fått en god natts sömn. Idag står Liseberg på schemat. Det är verkligen ett måste för vår vän från Chile. Man kan ju inte missa Liseberg lixom. Just nu sitter jag och äter min fantastiska hemmagjorda müsli. Den är supergod och dessutom jättenyttig. Tänkte lägga ut receptet lite senare. Hörs under dagen!



Potatissallad

Nu ska vi snart sätta oss och äta. Vi ska grilla fisk och äta min berömda potatissallad. Den är verkligen perfekt året runt och så god och enkel. Och den är ju extra god nu på sommaren med färskpotatis. Det enda man har i är ruccola, rödlök, småtomater, brieost och kokt varm potatis. Stänk gärna lite olivolja på så blir det guld. Så nu ska vi sätta oss och njuta av underbar sommarmat. Hoppas ni får en bra kväll!
 
Ser den inte fantastisk ut?

sunglasses

 
 
 
Hat - Lindex / Sunglasses - Ray Ban / Dress - Gina Tricot / Pants - Lindex / Shoes - VAGABOND
 
Jag är oftast väldigt enkel i min stil men jag gillar att piffa upp en outfit med någon lite rolig detalj som i detta fall solglasögonen. Det är faktiskt min mammas gamla som är supermoderna just nu och perfekta för sommarens alla outfits. Måste bara ge lite kärlek till dessa fantastiska skor från vagabond som är så fantastiskt sköna och snygga. Älskar dem! Vad tycker ni?

Sommar

Sitter just nu och äter lite lunch och tittar ut på det fina vädret. Är ju soligt men ändå inte så varmt. Vi får hoppas att värmen kommer snart. Finns ju faktiskt inget bättre än varma sommardagar. Jag ska snart ut och springa en sväng och sen ska jag fixa kommande inlägg som jag tror ni kommer uppskatta. Hörs sen!
 
Härligt sommarcollage!
 

Golden retriever och tapas

Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott. Jag hade en så himla härlig dag igår. Först var vi hemma hos Adam och hängde lite. Han har ju världens vackraste och härligaste golden retriever. Så det blev massa lek och bus med henne. Fina Sandy!!
 
Sen åkte vi in till Göteborg och bara gick runt och kände på atmosfären. Det är en gemensam vän från Chile som är i Sverige för första gången så självklar var vi tvungna att visa honom runt i Göteborg. Vi hade bokat bord på Pinchos som är en supermysig och modern tapasrestaurang som man beställer maten via en app. Men innan dess tog vi honom till en stor godisbutik i Göteborg som verkligen har godis från golv till tak. Jag äter ju inte godis men det var väldigt uppskattat av de andra. Vi hade verkligen en superhärlig kväll.
 

sneak peek

 
Här får ni en sneak peek på en outfit som kommer komma upp framöver. Har jättemycket snygga bilder att visa er. Nu håller jag på att fixa mig för att snart åka in till Göteborg. Det ska verkligen bli supermysigt att gå ut och äta och sen får vi se vart kvällen tar oss. Sista Norgeinlägget är också på G så kika in här lite senare. Hörs sen!

Norge del 3

Efter hajken missade vi sista färjan till nästa plats så vi stannade på ett jättemysigt B&B nära vattnet och ett annat jättefint vattenfall. Vi fick dessutom se folk som hoppade fallskärm ner från berget vilket var sjukt häftigt. Fy, hade aldrig vågat det med önskar att jag vågade. Dagen efter åkte vi och padlade kanot i fjorden och sen tog vi oss hem. Resan var väldigt händelserik och fin men snö och lång bilresa är inte riktigt min smak. Jag föredrar hellre ett fint hotell i Spanien lixom. Men det är ändå kul att ha gjort lixom. Här kommer de sista bilderna från min Norgetripp. 
 
 

Morgon

Godmorgon på er! Hur mår ni idag? Jag mår toppenbra! Jag sov väldigt gott inatt och nu sitter jag med min frukost och bloggar. Jag äter nästan alltid havregrynsgröt till frukost med något gott på som banan eller bär. Jag är verkligen en vamänniska så när jag hittar ett system som jag gillar håller jag mig gärna till det. Dagen består av att få ordning på bilder inför kommande inlägg. Så ska jag träna. Trot jag ska ut och springa idag och ikväll ska vi jag äta middag i stan med vänner. Så härlig dag! 



ATM

Sitter just nu med en kopp grönt te och myser på Espresso House. Kände mig lite frusen och konstig i halsen så det var perfekt med en varm kopp te. Nu ska jag ta mig vidare. Hörs sen!



Norge del 2

Dag två var det dags att ta sig till ett kännt ställe i Norge, nämligen Bolten. Det är alltså en sen som sitter fast mellan två bergväggar 1000(!!!) meter över vattnet. När vi kom fram visade det dig att det var en hajk på 6 timmar till platsen och inte en lätt sådan. Det var både brant och snö på många ställen. Men det var bara att göra det. Jag hade bara mina niketräningsskor att pulsa i snön med och är dessutom ganska höjdrädd så egentligen var det inte min grej alls. Men det var faktiskt rätt kul ändå, nu har man lixom klarat det också. Tyvärr var jag väldigt rädd när vi kom fram till den fantastiskt vackra platsen så jag kunde inte riktigt njuta men det är tur att jag har bilder att titta tillbaka på i lugn och ro. Se och njut!
 
 

Midsommar

Jag hade en väldigt härlig midsommar. Först åt jag grillat med familjen. Vi hann precis grilla färdigt och sätta oss i uterummet innan himlen öppnade sig och det började åska och spöregna. Det var faktiskt riktigt mysigt. Mot kvällen blev det bra väder igen och då kom några och hämtade mig så åkte vi ut mot Skaftö och möte upp massa härliga vänner. Vi var i en sjöbod och dansade och träffade massa människor. På kvällen åkte vi och sov på ett landställe. Mer perfekt kan inte en midsommar bli. Här kommer massa bilder och en liten film.
 
 

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag? Jag mår fantastiskt bra. Jag sitter just nu och äter frukost i uterummet och njuter av den härliga morgonen. Snart ska jag dra på mig ridbyxorna och gå iväg till stallet för att börja dagen med en härlig uteritt. Känns verkligen underbart att börja dagen så. Sen ska jag sätta mig och fixa med lite bilder och inlägg som ska komma upp under dagen. Kommer både om midsommar och Norge så det blir grym uppdatering idag. I eftermiddag ska jag åka in mot Göteborg och möta upp några. Vi tänkte kanske ta en liten utekväll i Göteborg nu när det är så härligt väder. Så det blir nog kul. Hörs lite senare!
 
 

Norge del 1

Som ni vet blev det snabbt beslutat att vi skulle åka till Norge på midsommardagen. Jag följde lixom bara med så jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på. Första dagen åkte vi bara bil i flera timmar för att komma fram till platsen vi skulle se. Vi stannade på kvällen och bode på hotel i ett litet samhälle som inte ens hade mataffär. På vägen såg vi massa fina vattenfall som vi stannade och tog kort på. Vägen vi åkte på gick precis bredvid fjordarna så det var verkligen helt fantastiskt. Här kommer lite bilder från resan. Imorgon ska ni få se och höra om stället vi skulle se. Det vill ni inte missa kan jag lova!
 
 

Bildbomb på gång

Nu sitter jag äntligen hemma i min soffa igen. Har precis duschat av mig resan och tagit på mig rena mysiga kläder. Jag har så mycket helt otroliga bilder som jag ska visa er. Sitter och fixar dem nu. Här nere ser ni ett litet smakprov så ni kan ju ana vad som är på gång. Resan har varit väldigt spännande men det är otroligt skönt att vara hemma. Nu ska jag ta mig något att äta. Åh, lyckan att kunna laga mat själv! Haha! Håll utkik här för snart kommer massa häftiga bilder.
 
 

Hemåt

Nu är vi äntligen på väg hem. Det har verkligen varit en otrolig och händelserik resa. Berättar allt när jag är hemma. Just nu sitter vi på en restaurang. Jag äter en fantastisk grillad torsk  med spenat och grönsaker. Ni vet ju hur noga jag är med mat ;) Ursäkta mobilbilden men det kommer bättre sen. Nu ska vi åka vidare. Hörs ordentligt imorgon!



New in

Min nya superfina väska från By Malene Birger. Perfekt liten väska när man bara ska ha mobil och plånbok med sig. Älskar mönstret. Det kan verkligen liva upp vilket outfit som helst, vilket ni kommer få se framöver. Denna gobiten gick loss på 599 kr. Perfekt! Love it!
 

Mot Norge

Spontantripp till Norge. Kommer vara borta i två nätter. Vet inte om jag kommer ha tillgång till wifi. När jag kommer hem får ni se vart jag har varit...missa inte det ;)

Midsommarmorgon

God morgon och glad midsommar på er. Idag är det den där härliga dagen på året då man får äta sill och potatis i mängder, ha blommor från topp till tå, äta jordgubbar, vara uppe sent, dansa kring midsommarstången och leva med att det alltid regnar haha. Jag älskar verkligen midsommar. Alla är så himla fina och det är alltid så kul att få fira med massa nära och kära. Jag sitter just nu och äter frukost efter en morgonspringtur. Snart ska lockarna i håret och klänningen på så ska jag bege mig mot midsommarlunch. I eftermiddag ska jag ut till Skaftö det en stor fest med massa härliga människor väntar. Ser verkligen så mycket fram emot idag. Ha en jättebra midsommar allihopa så hörs vi under dagen.
 
 

Mat på resa

Jag är väldigt noga med att äta ordentligt när jag reser för att underlätta så mycket som möjligt och undvika trötthet och åksjuka. Innan tåget tog jag en supergrön smoothie med äpple, ananas, apelsin, mango, citron, spenat, vetegräs och spirulina. Verkligen dundernyttigt och gott. På vägen köpte jag med mig sushi. Skulle nog kunna äta det varje dag. Det är så gott och jag mår verkligen så bra i magen av sushi. Är nog alla nyttigheter och starka grönsaker. Snart är jag framme i Göteborg. Hörs lite senare.
 
 

ATM

 

Morgonsmoothie

God morgon! Idag ska jag åka hem igen. Har varit jättemysiga dagar i Stockholm. Imorgon är det midsommar så det ska planeras och fixas för det. Köpte en jättefin klänning här i Stockholm som jag tänkte visa sen. Får se om det blir den jag har på midsommar. Har inte riktigt bestämt mig än. Tänkte köpa mig en smoothie att ha på tåget. Älskar att göra smoothies själv. Denna är med kiwi, babyspenat, ruccola, ingefära, apelsinjuice och chiafrön. Den blev verkligen supergod och supernyttig! ;)
 
 
 
 

Klar för dagen

Jag har haft en så himla härlig dag idag. Det var superkul att fota med Becca. Är så roligt att både fota och bli fotad och speciellt av någon som kan. Tur att Becca snart flyttar ner till Göteborg igen. Då kommer det bli massa härliga bilder. Vi fotade massa olika inspirerande sommaroutfits som kommer att komma upp framöver. Så håll utkik! Här kommertvå mobilbilder (tyvärr) på ett litet smakprov hur jag såg ut i en look. Gillar det skarpt!
 
 

Lunch

Va supermysigt att träffa Inez igen. Är ju svårt att ses när man bor så långt ifrån varandra men det är härligt med vänner som man vet vart man har lixom. Vi åt sushi till lunch och sen tog vi en kaffe på Espersso House. Så mysigt. Nu sitter jag i Beccas soffa och väntar på att hon ska fixa klart sig. Åh, är så underbart att få umgås igen. Bästa Becca. Men nu ska vi ut och fota. Ni får se resultatet lite senare. Hörs sen!
 
 

Morgon

 
Godmorgon!
Just nu sitter jag och äter frukost och tänker ut outfits för fotograferingen. Ska verkligen bli så kul att fota med Becca igen. Vi båda har ju fotografering som vårt stora intresse. Men innan det så ska det bli lite häng på stan med Inez. Så mysigt. Nu ska jag äta klar och göra mig i ordning. Hörs sen!
 
 

Tacomys

Har haft en jättemysig eftermiddag med tacomys och nu sitter vi och kollar på film. Är väldigt härligt väder i Stockholm också. Ska gå ut på en liten promenad i området med min moster och bara prata om allt. Hon är verkligen en så stor inspiration för mig. Hon ser möjligheterna och är lixom bara JUST DO IT! Imorgon ska jag träffa en gamal kompis som jag inte har träffat på flera år vilket ska bli så kul. Och så ska jag och Becca fota och mysa massa såklart. Nä, nu ska vi ut på prommis som det heter här i Stockholm ;)
 
 
 
 

Mot Stockholm

God morgon på er! Har ni också sommarvärme idag? Hela Göteborg går i shorts och solglasögon. Jag sitter just nu med Espresso House frukost på tåget på väg mot huvudstaden. Ska bli superhärligt att få komma upp och andas lite storstad. Jag ska hälsa på min moster och mina kusiner vilket ska bli supermysigt. Alltid härligt att få umgås lite. Imorgon ska jag träffa saknade Becca. Vi ska fota massa outfits som sedan kommer komma upp här och bara hänga runt i Stockholm. Hoppas ni får en fin dag! Hörs sen!