Livet är skönt

Åh, det är så härligt väder nu. Det stekande värmen är borta och det är så behagligt väder. Vi skulle ut och plocka kantareller idag men vi hittade bara massa blåbär men vad gör väl det? Är så himla gott med blåbär och perfekt att frysa in och ha i vinter. Det är ju något speciellt med egenplockade blåbär. Håller ni inte med? Imorgon är det mycket träning och på tisdag blir det jobb igen. Jag trivs verkligen superbra och är så taggad!
 
 

Höstens kosttillskott

PWO från fitnessguru. Denna har jag testat förut men i en annan smak och jag älskar den. Den är perfekt att ta innan träning om man inte känner sig helt pigg. Den gör en alert och vaken men inte hyper. Så denna rekomenderar jag varmt!
 
Proteinpulver från Holistic. Detta proteinpullvret är jag så nöjd med. Den har sjukt få ingridienser och alltså inga onödiga tillsatser. Jag vill äta så naturligt som möjligt så detta är toppen. Smakar dock inte så gott men mixar man ner en banan i så blir det perfekt. Också något jag rekomenderar varmt.
Chlorella från Holistic. Chlorella är en alg som innehåller all näring du behöver. Jag har aldrig testat det själv men har hört mycket gott om det så tänkte att det blir perfekt att ha i mina morgonsmooties. Har någon av er testat? Vad tycker ni?

Livet känns bra

Idag kände jag mig lite seg. Antar att det bara är för det är så mycket att ta in på nya jobbet. Jag trivs verkligen jättebra och är supertaggad för att ge allt. Är verkligen en underbar känsla när man känner att man har hittat rätt. Idag ska jag bara ta det lugn för jag känner att min kropp behöver det. Just nu har jag en omgång musli i ugnen så det doftar så gott i hela köket. Det känns verkligen så skönt att hösten är här och man får komma igång med sina härliga rutiner igen. Jag har varit på gymmet nästan varje dag och fått hem mina nya kosttillskott som jag täänkte visa sen. Man nu piper ugnen att muslin är klar. Hörs sen!
 
 
 

Favoritluch

Åkte och köpte sushi till lunch idag. Passar verkligen perfekt en dag som denna, grå och mysig. Jag älskar sushi och kan äta det varje dag. Idag ska jag bara sitta inne och planera hösten och ikväll ska jag köra ett yogapass. Känns verkligen som hösten är igång och det känns superinspirerande och mysigt. 
 

Nytt objektiv

I 20 årspresent fick jag ett nytt objektiv som kommer höja kvalitén på bilderna massor. I höst ska det fotas massa nya outfitbilder och bloggen ska lyftas markant. Foto är något som jag alltid har brunnit för så det kommer verkligen bli superkul. Mitt nya objektiv är ett Canon EF 40mm f/2.8 STM-objektiv. Det är ett porträttobjektiv men också fantastiskt att filma med med STM-tekniken. Inom en snar framtid är det också dags för en ny systemkamera. Som ni här är det massa kul på G!
En testbild, fin va?
 

Höst

Jag sitter just nu i vårt uterum och regnet slår mot taket. Ikväll är Idol på TV och imorgon börjar jag nya jobbet. Det känns verkligen att hösten är här. Hösten är som ett nyår tycker jag. Man lämnar en härlig period av roligheter och en vardag utan rutiner till att komma tillbaka till en vardag där man jobbar framåt mot sina mål. Detta är mitt första år där jag inte kommer behöva gå tillbaka till skolan och det känns verkligen helt fantastiskt. Jag kan forma min vardag som jag vill och jag har hela världen för mina fötter. Min höst kommer handla om att ge allt och göra mitt bästa på mitt nya jobb samt köra stenhårt på min träning och även lägga ner mycket tid för kvalité på denna bloggen. Hösten är tiden då jag blir som mest inspirerad så det kommer hända mycket kul här. Hoppas ni får en fin dag!
 
 

Middag ute

Igår åt vi en riktigt mysig middag ute på en restaurang som heter Cicero. De har en riktigt trevlig uteservering så det är verkligen så mysigt på sommaren. Jag åt en fantastisk laxpasta som jag deffenitivt kommer äta igen. Det var verkligen superhärligt att bara hänga med vänner och prata. Trotts att vi har fått en mängd varma sommarkvällar så längtar jag ändå till hösten. Hoppas den kommer snart. Idol har ju börjat och de känns faktist väldigt höst. Så mysigt!





Dag på havet

Igår åkte jag och min pojkvän med mamma och pappa ut med båten. Vi åkte ut till en ö som heter Vedholmen. Vår båt ligger i Hamburgsund och det är verkligen ett favoritställe att vara i på sommaren. Det var helt fantastiskt väder så vi köpte med oss färskpotatis och fläskfilé som vi grillade ute på klipporna. Vi stannade kvar för att se solnedgången innan vi åkte hem. Verkligen fantastisk dag!






New in

Var inne på Acen på Freeport och fick med mig en fantastisk tröja hem. Den är så otroligt mjuk och härlig. Kommer använda den flitigt i höst. Den har kostat 3200 kr men jag fick den för 1500 kr. Snacka om fynd. Ikväll ska jag och min pojkvän nog åka in till Göteborg och känna på pulsen. Är ju Way out west nu så lär vara mycket liv.
 





En dag på havet

Idag har vi varit med Daniel och Emilia på havet. Daniels pappa hade precis köpt en nu båt så det var väldigt kul. Vi köpte med oss massa gott från ICA och hängde ute på en ö. Det var verkligen riktigt mysigt! 







Middag på Villa lindesnäs

 

Födelsedag

Jag hade verkligen en helt perfekt födelsedag. Mitt första uppvaktande fick jag av min pojkvän som skickade ett så himla fint blombud. Blommor blir man verkligen så himla glad av. Sen firades jag med en födelsedagslunch med skaldjur och hummer och min farmor hade gjort den traditionella smultrontårtan som jag alltid får på min födelsedag. Vi satt i uterummet och åt och pratade om hur fantastiskt det är att fylla 20 år. Medan vi åt kom vår granne förbi och lämnade en helt fantastisk orkidé. En stund senare kom en annan nära vän till familjen och lämnade en blomma. 
 
Sen åkte jag in till stan för att möta upp min bästis Becca och byta presenter med henne för hon har också fyllt år nyss. Sen gick vi till pinchos på avenyn och åt en så härlig tapasmiddag. Fram mot tio gick vi för att möta upp Daniel och Emilia på Le pain francais där det hade fixat en så fin överaskning. Där väntade en flaka rosé och en passionsfukttråta med fyverkerier i. Asså jag blev så himla glad. Där satt vi sen en stund och hade jättetrevligt innan det var dags att bege oss hem.
 
Jag är verkligen så glad för denna dagen. Det var underbart att få fira den med så fantastiska personer och jag har fått så mycket fina hälsningar från alla som betyder något. Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv och jag älskar verkligen varenda en av dem. Tänk på det allihopa att se till att omge er med människor som gör er glada!
 

Inte tonåring längre

Idag är en dag som känns helt fantastisk, första dagen som 20 åring. Igår var min födelsedag och jag lämnade mitt liv som tonåring. Det kändes verkligen helt fantastiskt. Under de tre senaste åren på gymnasiet har jag varit omgiven av människor som jag inte riktigt har trivts med (absolut inte alla med de flesta) och också varit i en miljö som inte har inspirerat mig. Igår var en fantastisk dag och jag fick verkligen se hur fantastiska människor jag har i mitt liv. Dagen igår kändes verkligen som en vändning. Livet känns så fantastiskt bra och inspirerande nu. Att fylla 20 år kändes vekligen helt fantastiskt! Hejdå tonåren och hej fantasktiska livet!!
 

Sjuk

Ja, som rubriken säger vaknar jag och känner mig ganska dålig. Huvudet gör ont, halsen gör ont och öronen gör ont. Dessutom har jag fått benhinneinflamation som inte gör saken bättre. Nej, dagen idag blir nog sängliggande. Vad gör ni idag?



Fall/Winter

Jag har precis städat lite i min garderob och smygplockat lite bland mina höstkläder. Hösten är min absoluta favoritårstid och det är också då modet blir fantastiskt. Ett måste som jag har i garderoben som jag verkligen använder hela tiden är mina Acne halsdukar. De är verkligen helt underbara. En annan sak som jag känner är ett måste i höstgarderoben är en snygg kappa. Jag har en svart som jag verkligen älskar. Sen massa stickat såklart. Hunkydory brukar vara proffs på höstkläder. Alltså förra årets kollektion var fantastisk. Jag ville ha allt och det blev en del där ifrån också.
 
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Jag var uppe vid 5.30 och tog en morgonspringtur. Kunde inte sova så kunde lika gärna gå upp. Det är en sådan härlig krispig morgon med dimma och sol. Håller just nu på att fixa frukost sen ska jag ta en härlig dusch. 



Kvällsmat




Födelsedagsoutfit

Jag håller på att planera vad jag ska ha på mig när jag fyller år. Vi ska ut och äta på ett kul ställe här i Göteborg och sen ska vi ut och dansa. Jag är lite sugen på klänning men har ingen aning om vilken jag ska ta i så fall och om det ens är väder för klänning. I så fall är jag sugen på en svart klänning jag har med tunna axelband, riktigt snyggt. Eller min Carin Wester klänning med svansar och kedja i ryggen. Den är ju dundersnygg. Men sen ska vi ju ut och dansa också. Är lite sugen på en jumpesuit i guldnyas kanske eller bara svarta, utsvängda byxor med en snygg blus. Ja ni hör ju. Ingen aning. 
Här ser ni klänningen på Kenza. Har även blusarna i båda färgerna hehe. Kanske blir någon av dem.

Morgonshot

Godmorgon på er, eller god förmiddag faktisk. Jag har legat och dragit mig i sängen idag så länge så jag har precis ätit upp min frukost. Gjorde mig min dagliga hälsoshot som består av apelsinjuice och väldigt mycket ingefära. Det är inte jättegott men det känns väldigt frächt. Vi hade en så himla härlig kväll igår. Jag och min pojkvän åkte in till stan till ett annat par i deras lägenhet där vi bara hängde och åt god mat. Så himla mysigt. På vägen hem spelade NRJ Calvin Harris konsert som var så sjukt bra att vi inte ville gå ur bilen när vi kom hem. Verkligen en härlig kväll!
 
 

Sushi

Jag är ju verkligen världens sushifantast. Hade jag fått hade jag nog ätit det varje dag. Ikväll blir det sushi till middag och det ska bli så gott. På bilderna nedan ser ni sushi från mitt absoluta favoritställe som tyvärr ligger i Texas. Har aldrig ätit så god sushi i hela mitt liv!



Morgon

Godmorgon på er! Jag ska snart åka mot stallet för en härlig ridtur. Sist jag var i stallet fick jag jaga runt Bria runt hela hagen innan jag fick tag i henne. Dessutom tappade jag nyckeln till sadelkammaren så jag hoppas det blir en bättre tur i stallet idag. Det är verkligen så himla härligt att bara komma dit och få slappna av. Vad ska ni göra idag?
Man måste alltid gosa innan man tränsar!